ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣΣυντάκτης του ιστολογίου είναι ο Δρ Ευστράτιος Παπάνης, συγγραφέας, σύμβουλος 

Πλήρες βιογραφικό:

https://psichologiagr.com/wp-content/uploads/2022/12/ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΣΗΜΕΙΩΜΑ.pdf

Short CV

Dr Efstratios Papanis is a Greek writer born in Agiasos of Lesvos in 1969. His field of expertise is Psychology, Counseling and Social Research. He has written books and scientific articles about self esteem, life coaching and counseling, psychology, social dimensions of internet, statistics and research methodology, work psychology and management, education and child psychology. He publishes the scientific journal SKEPSY, which incudes topics about psychology, sociology and education He is President of Teriade Museum of Modern Art He works as an Assistant Professor at the University of the Aegean. He owns Polyhoros of Psychotherapy in Agia Paraskevi, Attica

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ 

Μπορείτε να γραφτείτε στα προγράμματα του Πολυχώρου, επιλέγοντας τα στην φόρμα: 

https://bit.ly/3kfWep4

Ο «διεπιστημονικός» Πολυχώρος στην Αγία Παρασκευή Αττικής (και διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο)

Ο Πολυχώρος Συμβουλευτικής δεν οφείλει το όνομα του στην ποικιλομορφία και στην έκταση των εγκαταστάσεων του στην Αγία Παρασκευή Αττικής (Παραδείσου 5, β´ όροφος, δυο χώροι ατομικών συνεδριών και ένας ομαδικής συμβουλευτικής είκοσι προσώπων), αλλά στο γεγονός ότι φιλοδοξεί να στεγάσει πνευματικά τις πολλαπλές διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όσον αφορά την ψυχική υγεία, τη συμβουλευτική και την εκπαίδευση. Τα πολυδιάστατα θεωρητικά ρεύματα που συνδράμουν στην ερμηνεία των ψυχολογικών και κοινωνικών φαινομένων, η βιωματική προσπέλαση και η διερευνητική μάθηση, η εξατομικευμένη εφαρμογή και η εμπειρική τεκμηρίωση, αποτελούν κριτήρια δράσης, ποιότητας και διαρκούς αξιολόγησης.

Υπεύθυνος και Συνεργάτες

Υπεύθυνος του Πολυχώρου και των συμβουλευτικών προγραμμάτων του είναι ο Δρ Ευστράτιος Παπάνης

Οι εξωτερικοί συνεργάτες του Πολυχώρου είναι διδάκτορες, κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων και καταξιωμένοι επιστήμονες από τα πεδία της ψυχολογίας, της συμβουλευτικής, της εκπαίδευσης, των κοινωνικών επιστημών και των επαγγελμάτων υγείας. Οι εναλλακτικές θεραπείες αντιπροσωπεύονται από ειδικούς, που μπορούν να στέκονται αρωγοί στο κύριο έργο της συμβουλευτικής.

Συμβουλευτική

Στον Πολυχώρο διενεργούνται συμβουλευτικές ατομικές και ομαδικές συνεδρίες κάθε ημέρα της εβδομάδας από τις 09.00 έως τις 21.00. Οι συναντήσεις είναι διά ζώσης στην Αγία Παρασκευή ή διαδικτυακές. Το μικτό μοντέλο (συνδυασμός ζωντανής παρουσίας και διαδικτυακών συνεδριών) μπορεί να οργανωθεί κατόπιν αιτήματος.

Συμβουλευτικές Παρεμβάσεις 

Η συμβουλευτική στοχεύει μεταξύ άλλων στην ενδυνάμωση του εαυτού μέσω των γνώσεων και στην επίτευξη της αυτογνωσίας με την κατάρτιση στην ψυχολογία, στην αυτοβελτίωση και στις επιστήμες του ανθρώπου. Για το λόγο αυτό ο Πολυχώρος προσφέρει μια σειρά πρωτοποριακών σεμιναρίων, που μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για προσωπική εξέλιξη και επαγγελματική ενδυνάμωση. Η ευελιξία των συμβουλευτικών σεμιναρίων βασίζεται:

  • Στην διαρκώς εμπλουτιζόμενη θεματολογία τους, που παρακολουθεί και προλαμβάνει τις εργασιακές απαιτήσεις.
  • Στην βαθιά γνώση του αντικειμένου από τους εισηγητές- υπεύθυνους και στο πρωτότυπο ψηφιακό υλικό, που προσφέρουν.
  • Στον εντελώς ασύγχρονο χαρακτήρα τους.
  • Στα ολοκληρωμένα κείμενα σε pdf, word, PowerPoint, στις βιντεοσκοπήσεις μαθημάτων, στην ψηφιακή ανάγνωση σημειώσεων, στα πλήρη βιβλία και στα επιστημονικά περιοδικά.Το υλικό χωρίζεται σε υποχρεωτικό και σε συνοδευτικό και καθοδηγεί τον καταρτιζόμενο σε κάθε βήμα του. -Στην εύκαμπτη διάρκεια τους (σεμινάρια ωρών έως και προγράμματα εννέα μηνών) -Στην έναρξη τους οποιαδήποτε στιγμή του έτους. -Στη μελέτη με τον προσωπικό ρυθμό μάθησης -Στην ύλη, που είναι δομημένη σε εβδομαδιαία βάση, έτσι ώστε ο επιμορφούμενος να ακολουθεί, εφόσον το επιθυμεί, το προτεινόμενο ωράριο μελέτης -Στην εύκολη πρόσβαση μέσω του προγράμματος tutor στο Wordpress -Στη δυνατότητα επικοινωνίας με το ν υπεύθυνο του μαθήματος μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. -Στη διασύνδεση τους με ενισχυτικές επιπλέον συνεδρίες συμβουλευτικής σε προνομιακές τιμές, δεδομένου ότι ο τελικός στόχος των σεμιναρίων είναι η προσωπική ανάπτυξη. -Στη δυνατότητα συμμετοχής με έκπτωση σε κάθε παράλληλη δράση του Πολυχώρου.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΕΔΩ


Εγγραφές: Επιλέξτε το πρόγραμμα στη φόρμα: https://bit.ly/3kfWep4
Ή στείλτε email στο polyhoros@polyhoros.net 
Τηλέφωνο: 6980541390

Ή

https://outlook.office365.com/owa/calendar/Polyhoros@Papanis.eu/bookings/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το παραμύθι της Ευτυχίας και της Δυστυχίας

Τα χαρακτηριστικά της ορθής επικοινωνίας

Ελέγξτε το θυμό σας