«Ψυχολογικά μυστικά»

 


«Ψυχολογικά μυστικά»

Συνεδρίες ψυχικής ανθεκτικότητας 

Πρόγραμμα ψυχικής ενδυνάμωσης και γνωστικής αναδόμησης για γονείς, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, εργαζόμενους στην ψυχική  υγεία, κοινωνικούς επιστήμονες και απασχολούμενους στα ιατρικά επαγγέλματα. 


10 δίωρες συνεδρίες ΜΕΣΩ ZOOM κάθε Τρίτη 18.00 έως 20.00 (εάν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή θα γίνει επιπλέον τμήμα κάθε Τρίτη 16.00 έως 18.00) 

Ή (για Αττική) 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: Κάθε Δευτέρα 18.00 έως 20:00 

Πρόγραμμα συναντήσεων: 

2, 9, 16, 23  Απριλίου

14, .21, 28 Μαΐου

4, 11, 18 Ιουνίου

Σε κάθε συνεδρία γίνεται εισαγωγή στην ψυχολογική θεματική, σχεδιάζεται η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων και παρουσιάζονται ασκήσεις και κλίμακες προσωπικότητας.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 20 

Συνολικό κόστος: 95 ευρώ 

Συντονιστής : Ευστράτιος Παπάνης, Ψυχολόγος - Καθηγητής και Κυριακή Μερτζάνη, Σχεσιακή Ψυχοθεραπεύτρια 

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης (20 ώρες σύγχρονης παρέμβασης και 30 ώρες ασύγχρονης) από το Κέντρο Ψυχοθεραπείας Κοχλίας (Σεμιτελου 4, 11528 Αθήνα) 


Εγγραφές: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvj-BBrVoHUER2BZpkErGQLQL0smDv32wb9a9ivazNG7TGqg/viewform

Ή μέσω εμαιλ: papanis@papanis.net 

Τηλ. 6980541390 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Συνεδρία α: 

Αναπτύξετε την κριτική σας σκέψη και τις αναλυτικές σας δεξιότητες . Μάθετε πώς να βάζετε τάξη μέσα στο χάος μέσω της δημιουργικότητας και της καλλιέργειας της σκέψης. 

Συνεδρία β: 

Αναπτύσσοντας την αυτοεκτίμηση και τη συναισθηματική νοημοσύνη: Το κοκτέιλ των ψυχολογικών μας βιταμινών. Κλίμακα αξιολόγησης της αυτοεκτίμησης 

Συνεδρία γ: 

Μάθετε να κρατάτε θεραπευτικό ημερολόγιο και αναδομείστε την ευεξία στη δύσκολη καθημερινότητα 

Συνεδρία δ: 

Τεχνικές καλλιέργειας  των ηγετικών δεξιοτήτων ανάλογα με το είδος της κυρίαρχης σας προσωπικότητας. Τεστ προσωπικότητας, ενοχών και ηγεσίας. 

Συνεδρία ε: 

Η ψυχολογία της αλλαγής και η τροποποίηση της συμπεριφοράς. Μεθοδολογίες καθολικής αλλαγής για ενηλίκους, εφήβους και παιδιά 

Συνεδρία στ

Οικογενειακή θεραπεία- κοινωνική-συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και αντιμετώπιση διαταρακτικής - παραπτωματικής συμπεριφοράς 

Συνεδρία ζ: 

Τεχνικές συμβουλευτικής και μοντέλα προπονητικής ζωής. Leadership coaching 

Συνεδρία η: 

Προλαμβάνοντας την κατάθλιψη, την κρίση πανικού και τις διαταραχές συναισθήματος 

Συνεδρία θ:

Επαγγελματική συμβουλευτική και αλλαγές σταδιοδρομίας. Νέα ξεκινήματα σε ώριμη ηλικία. Συμβουλές για όσους έχουν χάσει τα πάντα. 

Συνεδρία ι: 

Η τέχνη του έρωτα και της αγάπης. Όταν  τα «ψυχολογικά μυστικά» μαθαίνονται. 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980541390 Εγγραφή και μέσω email: papanis@papanis.net ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ). ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 


Δωρεάν βιβλίο και τεστ επαγγελματικής απόφασης με μειωμένη τιμή


Με αφορμή τις ημερίδες για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την ειδική αγωγή προσφέρουμε δωρεάν το βιβλίο των Ευστρατίου Παπάνη, Αγνής Βίκη και Έλενας Πρασσά « Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική Ευάλωτων Ομάδων» 

Κατεβάστε το εδώ: 


https://bit.ly/4aay3gt


Παράλληλα δίνουμε  την ευκαιρία σε Γονείς και Μαθητές να λάβουν μέρος στην χορήγηση μιας σειράς τεστ επαγγελματικής απόφασης και προσωπικότητας στην προνομιακή τιμή των 175 ευρώ. 

Περιλαμβάνονται τρεις διαδικτυακές συνεδρίες 


Στην πρώτη επιχειρείται η ανάλυση της προσωπικότητας του μαθητή με ταυτόχρονη χορήγηση τεστ και συμβουλευτική παρέμβαση, στη δεύτερη γίνεται η χορήγηση των σταθμισμένων τεστ επαγγελματικής απόφασης και στην τρίτη η ερμηνεία των αποτελεσμάτων


Δηλώστε συμμετοχή εδώ: 


papanis@papanis.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προλαμβάνοντας την Κατάθλιψη

Μήπως είστε ναρκισσιστής